Šta trebate poneti na Zimovanje?

Verujte nam, spasili smo Vaše zimovanje – ovo što Vam pokažemo će Vam značiti na bilo kom putu.

Ali hajmo mi polako da počnemo.

Nakon ovako prelepog leta došla nam je i jesen. Iskreno rečeno, malo je ko voli pa se zato i ljudi brže bolje odlučuju gde će na zimovanje, izlete i putovanja, kako bi što lakše podneli ovo tmurno vreme.

Upravo na ta putovanja i izlete nikako ne smete zaboraviti neke od najbitnih stvari kao što su:

  • Dovoljno debela odeća (vaša mama ovo najviše voli)
  • Dokumenta
  • Dovoljno para (kad bi moglo)
  • Rezervne stvari
  • Stvari za ličnu higijenu (nemojte ovo nikako zaboraviti da ne biste osetili pravi bes žene koja nema svoju omiljenu kremu)

Ali malo ko misli o onome šta koristi svaki dan. O svom telefonu, naravno telefon ćete poneti. Ali bez čega telefon ne može da radi?

Bez punjača naravno, i kažite nam iskreno, koliko Vam se puta desilo nešto kao ovo…

SLIKA-ISKIDANOG-PUNJACA

ILI OVO 🤷

Slika-polomljenog-punjaca

ILI MOŽDA OVO 🤷

TRAZENJE-PO-KOFERU
Pocepan-punjac

Verujem da su ove slike u vama probudile nelagodu – zato ajmo da rešimo taj problem koji je mnogim osobama uneo bespotrebnu nervozu i probleme.

Zato hoćemo da Vam pokažemo nešto što već koristi veliki broj pratilaca Balkan Turizma – naš novi Praktični Putni Neseser u koji bez problema staju kabl, punjač, slušalice, USB – šta god poželite.

Toliko je kompaktan da staje u svaku pregradu ili džep ranca, jakne ili torbe tako da je tu u svakom trenutku.

POPUST TRAJE JOŠ SAMOO

Countdown Expired!

IZJAVE ZADOVOLJNIH KORISNIKA!

Nosila sam punjač i slušalice u njemu do mora, ništa nije pokidano i uvek je bio pri ruci, predobro!

product-testimonial-3

Milica, Beograd.

Stigao je plavi neseser za mog unuka koji često putuje!

product-testimonial-2

Radmila, Niš

Vaš punjač pre i posle našeg proizvoda

Punjac-pre-i-posleIscepan-punjac

POPUST TRAJE JOŠ SAMO!!

Takođe, za svakog stanovnika Balkana pripremili smo i tekst o tome da li je proizvod kvalitetan, da ne bi bilo one “ko tije to radio? Ili “nemoj sine da te kradu, baka će tebi na napravi putni neseser”

Elegantan je i stilizovan, tako da će odgovarati svakoj situaciji i neće izgledati glupo ako ga stavite na sto u kafiću 😅, elegantan je i moderan.

Napravljen od izdržljivih materijala, koji se ne lome lako i pružaju odličnu zažtitu vašim stvarima, a i snažan rajfešlus obezbeđuje da vaši elektronski uređaji budu sigurni i zaštićeni tokom celog putovanja i nikako ne dođe do ispdanja ili otvaranja nesesera, to stvarno nije moguće!

Da ne dužimo više, znamo da ćete uskoro putovati, budite 100% sigurni da se ništa neće dogoditi vašim vrednim stvarima i zato se obezbedite na vreme i ugrabite neverovatnih 50% POPUSTA – https://balkanturizam.com/shop/

Praktični Putni Neseser

Praktični putni neseser

  • Punjači Uvek Pri Ruci: Bilo da je reč o običnom punjaču ili power bank-u (eskternoj bateriji), uvek će ti biti pri ruci i nikada se neće desiti da ostaneš bez baterije.
  • Bolja Organizacija Kablova: Zaboravite na gubljenje vremena na razmrsivanje zapetljanih kablova. Naš neseser čuva sve kablove uredno i lako dostupno i najvažnije sprečava bilo kakvo kidanje ili lomljenje.
  • Elegantan i Stilizovan: Odgovaraće svakoj situaciji i neće izgledati glupo ako ga stavite na sto u kafiću, elegantan je i moderan.
Scroll to Top