VILA MARIA KALITEA

Naš opis:

Vila Maria se nalazi u centru Kalitee, pored parka. Vila raspolaže trokrevetnim i četvorokrevetnim studijima i petokrevetnim apartmanima. Sve smeštajne jedinice su opremljene klimom, mini kuhinjom sa šporetom, sopstvenim toaletom sa tušem, balkonom, internetom (turistička agencija ne garantuje i ne snosi odgovornost za njegovu snagu). Studiji i apartmani se nalaze u prizemlju i na prvom spratu.

LEGENDA:

  • 1/2, 1/3 i 1/4  apartmani – smeštajna jedinica u vili koja se sastoji od spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalazi kuhinja sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba , jedan ili dva ležaja, odnosno sofa na otvaranje ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Dnevni boravak i spavaća soba ne moraju biti odvojene vratima.
  • 1/2, 1/3, 1/4 studio – smeštajna jedinica u vili u kojoj se u istom prostoru nalazi deo sa kuhinjskim elementima sa osnovnim priborom za jelo za odgovarajući broj osoba (prema broju ležajeva), kreveti, orman, kupatilo i terasa. 1/4 studio može da sadrži francuski ležaj (grčki standard) i krevet na sprat (u Vili Kipos 2), a 1/2  odnosno 1/3 studiji sadrže francuski ležaj i/ili singl ležaj (grčki standard).
  • 1/4 mezoneta – “jednosoban ili dvosoban stan” – smeštajna jedinica u vili u dva nivoa koja se sastoji od jedne ili dve spavaće sobe sa dva do tri ležaja, dnevnog boravka u kojem se nalaze kuhinjski elementi (osim u hotelu), jedan ili dva ležaja, odnosno sofa ili ležaj na otvaranje za jednu do dve osobe, kupatila i terase. Drugi, viši nivo ili sprat, su najčešće povezani kružnim stepenicama sa nižim nivoom i ima niži, kosi plafon.
  • 1/4, 1/5  duplex – smeštajna jedinica u vili sa dve odvojene spavaće sobe sa dva ležaja, trećom prostorijom u kojoj se nalazi kuhinja sa trpezarijskim stolom, kupatilom i terasom. Spavaće sobe, kao i kuhinja su fizički odvojene vratima.

Informacije

Karakteristike Apartmana:

Lokacija

Opcije smeštaja

Kalitea: Vila Maria Std/App

Rezervišite putem forme

VILA MARIA KALITEA

Kalitea
CHECKIN: 12:00 / 09:00 h
Več od: 32$

Naše Kontakt Informacije

Planirate li letovanje

Potrebni su vam saveti kako biste odabrali idealnu destinaciju i smeštaj? Naš iskusni tim će vam pomoći da napravite pravi izbor koji se uklapa u vaše potrebe i budžet. Na raspolaganju smo vam svakoga dana! Pišite nam!

Scroll to Top