Ova Politika privatnosti opisuje kako se prikupljaju, koriste i deluju vaši lični podaci kada posetite ili napravite kupovinu na sajtu https://balkanturizam.com/

Lični podaci koje prikupljamo:

Vaša prava.

Kada posetite sajt, automatski prikupljamo određene informacije o vašem uređaju, uključujući informacije o vašem veb pregledaču, IP adresi, vremenskoj zoni i neke kolačiće koji su instalirani na vašem uređaju. Pored toga, dok pregledate Sajt, prikupljamo informacije o pojedinačnim veb stranicama ili proizvodima koje pregledate, o kojim veb sajtovima ili pretraživačkim terminima ste došli na Sajt i informacije o vašoj interakciji sa Sajtom. Ove automatski prikupljene informacije nazivamo “Informacije o uređaju”.

Prikupljamo Informacije o uređaju korišćenjem sledećih tehnologija:

“Kolačići” su podaci koji se postavljaju na vaš uređaj ili računar i često sadrže anonimni jedinstveni identifikator. Za više informacija o kolačićima i kako onemogućiti kolačiće, posetite http://www.allaboutcookies.org.

“Zapisnici” prate akcije koje se događaju na Sajtu i prikupljaju informacije kao što su vaša IP adresa, tip pregledača, internet provajder, referentne/izlazne stranice i datum/vreme otkucaja.

“Veb oznake”, “oznake” i “pikseli” su elektronski fajlovi koji se koriste za beleženje informacija o tome kako pregledate Sajt.

Pored toga, kada napravite kupovinu ili pokušate da napravite kupovinu putem Sajta, prikupljamo određene informacije o vama, uključujući vaše ime, adresu za naplatu, adresu za slanje, informacije o plaćanju (uključujući brojeve kreditnih kartica, e-adresu i broj telefona). Ove informacije nazivamo “Informacije o naruđbini”.

Kada govorimo o “Ličnim podacima” u ovoj Politici privatnosti, mislimo na Informacije o uređaju i Informacije o narudžbini.

Uopšteno, koristimo Informacije o naruđbini koje prikupljamo da bi ispunili naruđbine koje ste postavili putem Sajta (uključujući obradu vaših informacija o plaćanju, organizovanje isporuke i pružanje faktura i/ili potvrda o naruđbini). Pored toga, koristimo ove Informacije o naruđbini da bi:

Komunicirali s vama;

Proveravali naruđbine za moguće rizike ili prevaru; i

U skladu s preferencama koje ste podelili s nama, pružili vam informacije ili reklame vezane za naše proizvode ili usluge.

Deljenje vaših ličnih podataka

Delimo vaše lične podatke sa trećim stranama da bismo nam pomogle u korišćenju vaših ličnih podataka, kao što je opisano gore. Na primer, koristimo Shopify za našu online prodavnicu – više informacija o tome kako Shopify koristi vaše lične podatke možete pronaći ovde: https://www.shopify.com/legal/privacy. Takođe koristimo Google Analytics da bismo razumeli kako naši kupci koriste Sajt – više informacija o tome kako Google koristi vaše lične podatke možete pronaći ovde: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. Možete se takođe odjaviti od Google Analytics ovde: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Na kraju, vaše lične podatke možemo podeliti da bismo se pridržavali primenljivih zakona i propisa, odgovorili na sudski poziv, nalog za pretres ili druge zakonite zahteve za informacijama koje primimo, ili da bismo na drugi način zaštitili naša prava.

Kao što je gore opisano, koristimo vaše lične podatke da bismo vam pružili ciljane reklame ili marketinške komunikacije za koje verujemo da bi mogle biti od interesa za vas. Za više informacija o tome kako ciljana reklamiranje funkcioniše, posetite obrazovnu stranicu Inicijative za oglašavanje na mreži (“NAI”) na adresi http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

Možete se odjaviti od ciljanog reklamiranja korišćenjem linkova ispod:

Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

Google: https://advertise.bingads.microsoft.com /en-us/resources/policies/personalized-ads

Pored toga, možete se odjaviti od nekih od ovih usluga posetom portala za odjavu Digital Advertising Alliance na adresi http://optout.aboutads.info/.

Ne pratimo vašu aktivnost na internetu (“Do Not Track”)

Napomena: ne menjamo prikupljanje i korišćenje informacija na našem sajtu kada vidimo signal “Do Not Track” u vašem pregledaču.


Ako živite u Evropi, imate pravo da pristupite ličnim podacima koje čuvamo o vama i da zatražite da se vaši lični podaci isprave, ažuriraju ili obrišu. Ako želite da ostvarite ovo pravo, kontaktirajte nas koristeći detalje za kontakt ispod.

Pored toga, ako živite u Evropi, napominjemo da obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili bilo koje ugovore s vama (na primer, ako postavite naruđbinu putem Sajta) ili da bismo ostvarili naše legitimne poslovne interese navedene gore. Takođe napominjemo da će se vaši podaci prenositi van Evrope, uključujući Kanadu i Sjedinjene Američke Države.

Zadržavanje podataka
Kada postavite naruđbinu putem Sajta, zadržaćemo vaše informacije o naruđbini za naše evidencije sve dok nas ne zamolite da obrišemo ove informacije.

Promene
Možemo povremeno ažurirati ovu politiku privatnosti, na primer, da bismo odrazili promene u našim praksama ili iz drugih operativnih, pravnih ili regulatornih razloga.

Balkan Turizam

Balkan Turizam je vaš pouzdani partner u planiranju i organizovanju putovanja na Balkan. Naša stranica je ovde da vam pruži sve informacije i inspiraciju koja vam je potrebna.


kontakt

navigacija

Scroll to Top