Planirate li putovanje u Crnu Goru? Ostanite sa nama i saznajte kako da se spremite za vaše putovanje sa najmanje moguće stresa!
Prva i najosnovnija stvar koja vam je neophodna za putovanje u Crnu Goru je važeći pasoš, stoga proverite datum isteka pasoša.

Vreme i troškovi za izradu pasoša variraju od zemlje do zemlje:

  1.  Srbija: Vreme izrade pasoša u je oko 15 radnih dana, a troškovi izrade su oko 3.500 RSD (oko 30 eura).
  2.  Hrvatska: Vreme izrade pasoša u Hrvatskoj je oko 30 dana, a troškovi izrade su oko 390 kn (oko 50 eura).
  3.  Bosna i Hercegovina: Vrieme izrade pasoša u Bosni i Hercegovini je oko 30 dana, a troškovi izrade su oko 70 KM (oko 35 eura).
  4.  Slovenija: Vrieme izrade pasoša u Sloveniji je oko 3 radna dana, a troškovi izrade su oko 42 eura.

Savetujemo vam da uplate pasoša regulišete na vreme, ovo su opšte informacije.

Sada kada smo rešili pasoš možemo da nastavimo dalje! Sledeći problem sa kojim se ljudi u glavnom susreću je izbor destinacije., Crna Gora ima mnogo prekrasnih plaža i mesta za odmor na moru, 

Sada ćemo vam dati nekoliko predloga za putovanje: 

1. BUDVA

Očigledan ali neizbežan predlog za vašu letnju avanturu. Budva je jedno od najpopularnijih turističkih odredišta u Crnoj Gori, s prekrasnim plažama, predivnom starom gradskom plažom i bogatim noćnim životom. 

2. Ulcinj

Ulcinj je grad smešten na jugu Crne Gore, poznat po svojim prekrasnim plažama i bogatoj istoriji! Najpoznatija plaža u Ulcinju je Velika plaža, koja se proteže na 12 km, a zanimljivost je da je to jedna od najdužih plaža na Jadranu. U sezoni veoma čest slučaj je pojava meduza ali i za to imamo rešenje, saznajte više.

Dok se bogata kulturna baština naročito ističe u starom gradu.

3. Herceg Novi

Biser na crnogorskoj obali prepun predivnih plaza i čarobnog mediteranskog ambijenta. Ako želite da provedete miran i inspirativan odmor ovo je pravo mesto za vas!

4. Bar

Bar je još jedan grad na crnogorskoj obali, poznat po svojoj prekrasnoj staroj gradskoj jezgri i mnogim kulturnim znamenitostima.

5. Kotor

Neverovatno je koliko širok dijapazon ponude nudi gradić sa samo 1000 stanovnika.Lutajte tvrđavom i njegovim kamenim ulicama, fotografišite intrigantne palate i srednjovjekovne crkve, upoznajte život pomoraca, zavirite u morski svijet Jadrana

KOTOR.png

Crna Gora nudi mnogo više od saMIH plaža i mora. Možete posjetiti Durmitor Nacionalni park i uživati u prekrasnim planinama i jezerima, ili posjetiti glavni grad Podgoricu i upoznati se s bogatom istorijom i kulturom zemlje. 

Nakon što ste izabrali lokaciju koju želite da posetite sledeće je pakovanje, kao što svi znamo veoma česta pojava je preterivanje u pakovanju, sećate se onih situacija kada užurbani i znojavi pred sam polazak bespomoćno pokušavate da zatvorite kofer, čak i za to imamo sjajnu preporuku zbog koje nećete morati da sedite na koferu! 

Možemo da vam pomognemo ali vam želimo svu sreću!

Punih kofera odmorni i spremni krenite na putovanje koje će te pamtiti do kraja života. Vozite polako i sigurno i čitajte naš blog.

Scroll to Top